Zeolit maska za lice – detoksikacija lica zeolitom

Zeolit maska za lice 

Oni koji su probali ovu masku/piling tvrde da je ovo najefektniji način za uklanjanje mitesera i čišćenje pora koje su ikada probali, a neverovatno je jednostavno.

Tajna iza ove teorije je zeolita maska .

Zeolit ​​je mineral formiran od vulkanskih stena i morske soli koja je materijalizovao milionima godina.Naučno gledano, Zeolite negativne deluje kao magnet za privlačenje toksina i teških metala. Oni su potom zarobljeni u svojim kavezu strukturi koji je oprao dalje od vaše kože.

Zeolit maska za lice

Zeolit maska za lice detoksikacija lice zeolitom

Naša Zeolit maska za lice otvara pore kože da prirodno eliminirati toksine koji izazivaju akne, neuravnoteženim ten i masnu kožu. To je klinički dokazano da briga za vašu kožu je od ključnog značaja za vaše sveukupno zdravlje i dobrobit.

Naša Zeolit maska za lice maska ​​je posebno poznata za:

1. Skida toksine iz kože
2. Vraća pH ravnotežu vaše kože
3. Poboljšava elastičnost i čvrstinu kože
4. Smanjiti pojavu staračkih pjega
5. Ubrzava zarastanje akni, ekcema i šindra
6. Dobijate mlađi-izgled kože

UPOTREBA Zeolit maska za lice recept:

Kako se pravi zeolit maska za lice?

Materijal za masku za lice:

-Zeolit u prahu,

– malo vode

– pola kašičice meda

– posuda u kojoj ćete pripremati sastojke i kašičica.

Najpre je potrebno da dve kašičice zeolita promešate sa malo vode. samo vodite računa da zeolit maska za lice ne sme biti retka.

Zatim  dodajte pola supene kašičice meda.

Blago navlažite kožu i nanesite masku ravnomjerno preko lica i vrata. Ostavite masku na za 10-15 minuta, dok se potpuno ne osuši.

Isperite toplom vodom, i Nakon tog vremena možete se umiti i skinuti je. Dobro isperite lice i obrišite peškirom tapkajući a ne trljajući ga. Za najbolje rezultate, nanesite Pure Earth Minerali PURE Tamanu serum koji pomlađuje kožu.

Upozorenje pri upotrebi zeolit maske za lice:
Izbjegavajte područje oko očiju prilikom postavljanje Zeolit maska za lice. Širiti u tankom sloju na lice i ostavite da se osuši (oko 15 minuta), a zatim isperite lice s toplom vodom.

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara