Vikend putovanja u Beč – Vikend putovanje

VIKEND PUTOVANJA U BEČ

 Posle napornog rada cele sedmice , red je da se malo odmorite za vikend, pa vam predlažemo neke destinacije gde bi ste mogli otići za vikend. Po nama idealno rešenje je vikend putovanje u Beč.

Vikend putovanja u Beč   – idealno vikend putovanje je vikend putovanje u Beč , ovo iz razloga jer je on u bilo koje doba godine vrlo interesantan za turiste. Beč možda i jeste zapravo jedan od lepših evropskih gradova i vrlo je interesantan za turiste, zato i kažemo da je idealno vikend putovanje upravo vikend putovanje u Beč  .

Vikend putovanja u Beč - Putovanje u Becu

Vikend putovanja u Beču

Vikend putovanje u Beč

Vikend putovanje u Beč će biti idealno ukoliko obiđete i mesta po kojima je Beč prepoznatljiv. Ukoliko želite da obiđete Beč, bilo bi dobro da krenete kroz Metro, da razgledate ovaj prelepi grad i sve ono po čemu je Beč prepoznatljiv.

Verovatno ste čuli za Bečku operu, koja je u Beču možda i glavna atrakcija za milione turista, zatim dvorac Šenbrun, Hofburg katedrala Sv. Stefana, barokna palata Belvedere Albertina, Karlov trg i Kvart muzeja.

vikend putovanja u Beč

vikend putovanja u Beč

 

Beč ima i dosta galerija, na stotine pozorišta i dosta muzeja. On je prepun turista koji svakodnevno dolaze na vikend putovanja u Beč , jer Beč je zapravo jedna od najstarijih Evropskih metropola .

Jedno vikend putovanja u Beč vam sigurno neće biti dovoljno da vidite i obidjete sve lepote koje ima Beč, zato sigurni smo da ćete ubrzo poželeti još jedno vikend putovanja u Beč  .

Za ovaj grad možemo slobodno reći da dobrim delom živi od turizma. Najčešći posetioci koji dolaze na vikend putovanja u Beč su Englezi, Nemci i Italijani , a u Beču živi i veliki broj Srba. Procene su da ih danas u Beču živi oko 200 000

Kada odete na vikend putovanje u Beč , treba obići sve ono po čemu je Beč prepoznatljiv, a što smo napred naveli. Šta reći, kada jednom odete na vikend putovanje u Beč , poželećete opet da odete jer Beč zaista vredi videti.

Vikend putovanje u Beč je idealno mesto za obilazak i odmor , a naročito ako je u pitanju vikend za dvoje , međutim , predlažemo vam i vikend putovanja u Rim,

VIkedn za dvoje

VIkedn za dvoje

Vikend putovanja u Solun , vikend putovanja u Prag, vikend putovanja  na Ohrid, ali i vikend putovanja u Srbiji  i Crnoj gori , kao što su vikend putovanja na Zlatibor , vikend putovanjav na Taru, vikend putovanja na Kopaonik, vikend putovanja na .Zabljak , vikend putovanja na Staru planinu

Spa centri

Spa centri

vikend putovanja u Budvu, Bečiće, Sveti Stefan, ali i druge primorske gradove u Crnoj gori, vikend putovanja na Durmitoru i vikend putovanja u nekoj od naših najlepših  banja, naprimer vikend putovanja u Sokobanji,  Prolom banji , Niškoj banji, Lukovskoj banji  i dr.

Što se tiče vikend putovanja predlažemo vam i da u letnjem periodu obiđete i neki od aqua parkova, ukoliko iz nekog razloga niste u situaciji da idete na more , naprimer u Jagodini , Aranđelovcu i Sokobanji.

Ovi gradovi jesu prepoznatljivi po prelepim aqua parkovima.

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara