Vikend putovanja Rim – Putovanje Rim

VIKEND PUTOVANJA RIM

 Pronasli smo za vas mesta na koja mozete otici na vikend putovanje, na izlet, odmor…..

VIKEND PUTOVANJA RIM

VIKEND PUTOVANJA RIM

Navešćemo neke destinacije koje su idealne za vikend putovanje…po nama najidealnije vikend putovanje je vikend putovanja Rim  .

Vikend putovanje – Panadorf Austrija 7. i 14. februar | 3 dana

Šoping  vikend  putovanje u Parndorfu – Popust 20 €. Prikazana je cena po osobi koja uključuje autobuski prevoz i troškove organizacije putovanja.

Vikend putovanja Rim  – Promo ponuda – Vikend putovanje Rim  –  Prikazana je cena po osobi koja uključuje avionski prevoz i 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*.

Vikend putovanje Rim  –  Putovanje Rim – Avionski prevoz i 3 noćenja sa doručkom, po osobi: – do 29. marta:  Hotel 3* – 145 €, Hotel  4* – 155 €.

Vikend putovanje Rim  – putovanje Rim –
Avionski prevoz i 4 noćenja sa doručkom, po osobi: – do 29. marta: Hotel 3* – 170 €, Hotel 4* – 180 €.

Pogledajte video putovanja u Rimu:


Vikend putovanja Rim  – Putovanje iz Beograda za Rim  –
Čekiranje za let dva sata pre poletanja aviona.. Putovanje Rim – u 18.10, let AZ 597. Sletanje na aerodrom kod Rima u 19.40. Noćenje. 3 -4 dan Putovanje Rim – doručak, slobodno vreme za aktivnosti, noćenje, 4-5 Putovanje Beograd  Rim

Vikend putovanje Rim   – idealno vikend putovanje je vikend putovanje Rim , ovo iz razloga jer je on u svako doba godine atraktivan za turiste. Rim zapravo jeste jedan od najlepših evropskih gradova i vrlo je interesantan za turiste, zato i kažemo da je idealno vikend putovanje upravo vikend putovanje u Rimu.

Vikend putovanja Rim  - Putovanje u Rim

Vikend putovanja Rim – Putovanje u Rim

.

Vikend putovanje Rim  je za prosečnog građanina poprilično skupo, negde kafa košta u kafeima oko 20 eura, međutim, Rim zaista vredi obići jer u njemu zaista ima šta da se vidi, počev od španskog trga, koji kada obiđete i popnete se stepeništem  na vrh, oduševiće vas prekrasan pogled na grad.

Vikend putovanje Rim Vikend putovanja Rim - Vikend u Rimu ---

Vikend putovanja Rim – Vikend u Rimu —

Centar gradskih događanja je raskošni trg Navona. On je prepun turista koji svakodnevno dolaze na vikend putovanje Rim .

Kada idete na vikend putovanje Rim  , obavezno centrom Rima idite pešaka, jer su u Rimu neverovatno velike gužve kada se ide gradskim prevozom.

Jedno vikend putovanje Rim  vam sigurno neće biti dovoljno da vidite i obidjete sve lepote koje ima Rim, zato sigurni smo da ćete ubrzo poželeti još jedno vikend putovanja Rim  .

Za Rim se kaže da je grad muzeja , star je oko 3000 hiljade godina, inače je glavni grad Italije. U Rimu obavezno za vreme vikend putovanja , treba posetiti i Panteon . U Panteonu je sahranjen slikar Rafaelo, ali i drugi vladari.

Vikend putovanja Rim  – Putovanje u Rimu

Kada odete na vikend putovanje u Rimu  , treba odabrati mesta tj. kafiće i restorane koji su povoljniji što se tiče cena , jer su cene od lokala do lokala različite. Kada se popnete na baziliku sv. Petra , odatle možete videti gotovo ceo Rim. Šta reći, kada jednom odete na vikend putovanje Rim  , poželećete opet da odete jer Rim zaista vredi videti.

Što se tiče vikend putovanja, sem vikend putovanje Rim , predlažemo vam i vikend putovanja u Beč ,  vikend putovanja u Veneciju , vikend putovanja u Prag, vikend putovanja na Ohrid, ali vikend putovanja u Srbiji  i Crnoj gori , kao što su vikend putovanje na Zlatibor , vikend putovanja na Taru, vikend putovanja na Kopaonik, vikend putovanje na Divčibare , vikend putovanje na Staru planinu, vikend putovanja na Sveti Stefan, ali i vikend putovanja u nekoj od naših najlepših banja, naprimer vikend putovanja u Sokobanji,  Prolom banji i dr. Vikend putovanja Rim – Vikend u Rimu —

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara