Top 7 destinacija za solo putovanje

Top 7 destinacija za solo putovanje

Solo putovanje je putovanje u turističke svrhe bez društva. U određenom periodu života svako od nas poželi da se malo osami sa svojim mislima, ili jednostavno ugodi sebi.

Razlozi uopšte ne moraju biti sebične priode, možda jednostavno vaši prijatelji ne žele da putuju. Zašto ne biste ugodili sebi i putovali sami?. Zašto da samo ljudi koji su u ozbiljnim vezama obilaze predivne destinacije?
Uvek možete iznajmiti apartman u centru grada za jednu osobu sa divnim balkonom ili stan na dan . Aktivno provesti odmor menjajući mesto boravka na svaka tri ili četiri dana. Evo top 7 ideja destinacija na kojima možete putovati samostalno i uživati.

⦁ Sjedinjene Američke Države
Sjedinjene Američke Države nude toliko različitih mogućnosti da neko i sa najzahtevnijim prohtevima može zadovoljiti svoje želje i potrebe. Skijanje na Montani, surfovanje u Los Anđelosu, gradski odmor u Nju Jorku su samo neke od mogućnosti ove velike i prelepe države. Nije ni iznenađujuće što su Sjedinjene Američke Države imale najveći broj rezervacija solo aparmana u 2017. godini. Maldivi pultovanja

Najbolje destinacije za solo putovanje

Najbolje destinacije za solo putovanje

Najbolja solo putovanja

⦁ Engleska
Drugo mesto na listi najboljih solo turističkih mesta rezervisano je za grad London. Putnici se upućuju ka Londonu zbog karakterističnog londonskog iskustva. Crveni autobusi, crna taksi vozila, pivo u lokalnim pabovima i širom sveta poznat noćni život nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
⦁ Španija
Svaki grad u Španiji ima jasnu i živopisnu kulturu, što znači da možete provesti mesece obilazeći španske gradove a da vam ne dosade. Iako svaki grad ima svoj jedinstveni izgled, postoji jedna stvar koja ih sve povezuje: španska hrana je van svakog domašaja – ozbiljno!

⦁ Italija solo putovanje

Naravno, mogli bismo da pišemo danima o lepoti rimske arhitekture, zadivljujućoj istoriji Pompeja I Herculaneuma, ali ipak mislimo da nam je svma jasno zašto biste otišli baš u Italiju… Naravno zbog hrane! Italijanska hrana je svetski poznata i naravno da će najbolja italijanska hrana biti upravo u Italiji. Izbegavajte turističke zamke i umesto toga pitajte osoblje smeštaja za savet o tome gde jedu meštani. Ispoštujte i njeno visočanstvo PIZZA-u i obiđite Napulj, grad gde je sve počelo.

Najbolje destinacije za solo putovanje

Najbolje destinacije za solo putovanje

⦁ Nemačka
Poznata po pivu, bratvurstu i najboljim (i najekskluzivnijim) noćnim klubovima na svetu, Nemačka je savršena destinacija za solo putovanja i upoznavanje ostalih turista. Leti, Berlin je u suštini jedan masivni pivski vrt sa lokalnim stanovništvom i turistima koji dele ljubav prema podrumu punom hladnog piva.
Pored neopisivo dobrog noćnog života i klabinga, Berlin je poznat i po uličnoj umetnosti, festivalima i estetici – prost!
⦁ Francuska
Grad svetlosti i ljubavi je klasičan predstavnik ekstavagantnih modnih galerija, kulture i stila. Pariz je grad kao osmišljen za nepobedivog romantičara, ambicioznog pesnika ili umetničkog entuzijastu. Pariz uživa u svakodnevnim rezervacijama solo putnika. Kada jednom zasitite oči pariškim svetlom, obiđite obalu na jugu Francuske ili očaravajuću Provansu za solo putovanje.

Najbolje destinacije za solo putovanje

Najbolje destinacije za solo putovanje

⦁ Holandija
Holandija je zaista divna zemlja sa najgostoprimljivijim ljudima na svetu. Koji su spremnih da vas dočekaju kao pravi domaćini u vašoj solo ekspediciji. Dom legalizirane marihuane, Amsterdam, će zauvek biti jedno od najboljih turističkih destinacija Evrope za putovanja. Amsterdam je savršen grad za solo posetu, gde ćete sigurno upoznati nove sjajne ljude i doživeti nova nezaboravna životna iskustva solo putovanje .

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara