TOP 5 bazena na Tajlandu – daleka putovanja

TOP 5 bazena na Tajlandu – daleka putovanja

Najbolji  beskrajni bazeni  (infinity pools) Tajlanda sa pogledom na okean, bujnu džunglu ili pogled na hotičan grad. Za vas smo spremili nekoliko najboljih mesta za kupanje na Tajlandu. Tajland je dom za neke od najboljih bazena na svetu.

#1 Eastin Grand Hotel Sathorn, Bangkok

Eastin Grand Hotel Sathorn, Bangkok Top 5 bazena

Eastin Grand Hotel Sathorn, Bangkok Top 5 bazena

Bankok je grad gde može biti jako sparno vreme, sa temperaturama od 31o već tokom Aprila meseca  poželjno je izabrati hotel sa bazenom. Najbolji način da provedete dan jeste pored bazena u sakupljanju energije za noćne aktivnosti kad temperatura malo opadne.

Lociran na 14 spratu hotela Sthorn, ovaj bazen nudi neobičan pogled na upadljivu panoramu grada Bangkoka. Za aktivnije posetioce na istom novou je i fitnes cenar sa panoramskim pogledom dok vežbaju.

#2 Koh Yao Yai

Santhiya Koh Yao Yai Resort Spa aerial pool view top 5 bazena Tajland

Santhiya Koh Yao Yai Resort Spa aerial pool view top 5 bazena Tajland

Na samo 30 minuta od turističkog žarišta Phuket, leži selo Koh Yao Yai. Koje sa svojim vilama i bungalovima na vodi predstavlja idealno mesto za odmor i rekreaciju kako bi napunili baterije.

Koh Yao Yai je dom za dva beskonačna bazena sa predivnim pogledom na gustu džunglu, zlatne plaže i mirnim okeanom. Poznato po svojoj mirnoj atmosferi ovo odmaralište sa đakuzijem i spa centrom predstavlja idealno mesto za opuštanje.

#3 U Zenmaya, Phuket

U Zenmaya, Phuket top 5 bazena na Tajlandu

U Zenmaya, Phuket top 5 bazena na Tajlandu

Smešten u neposrednoj blizini Phuketa ali opet dovoljno udaljen da bi se osećali prijatno, U Zenmaya je jedan od hotela koji preporučuju kako lokalni stručnjaci tako i tursti. Ovaj butik hotel se dosta razlikuje od ostalih centara na Tajlandu, ima svoj neki lični pečat sa lokalnim čarmom, fenomenalnom uslugom i ljubaznim osobljem.

Sobe imaju direktan pristup đakuziju, lociran na privatnim balkonima ili pristup bazenu. Beskonačni bazen je dostupan svim gostima, pogled na more i okolna ostrva jednostavno oduzima dah.

#4 Sunset Hill Resort, Koh Phangan

Sunset Hill Resort, Koh Phangan TOP 5 bazana na Tajlandu

Sunset Hill Resort, Koh Phangan TOP 5 bazena na Tajlandu

Koh Phangan, Tajlandsko prelepo ostrvo poznato širom sveta po punom mesecu ima dosta toga u ponudi. Odmaralište Golden Triangle sa pogledom na zaliv nudi odlično mesto za beg od užurbanog stila života. Nema boljeg mesta za posmatranje zalaska sunca od bazena. Tu su još đakuzi, bilijar sala, sunčev vrt i opuštene žurke na bazenu biće vam savršeno opravdanje da zauvek ostanete ovde.

#5 Anantara Golden Triangle Resort, Severni Tajland

TOP 5 bazana na Tajlandu Anantara Golden Triangle Resort, Severni Tajland

TOP 5 bazena na Tajlandu Anantara Golden Triangle Resort, Severni Tajland

Nije vam potreban pogled na okean da bi napravili beskonačni bazen svetske klase. Lociran severno od Chiang Rai, Anantara Golden Triangle rezervat je udaljen, pomalo nezgrapan ali idealan za opuštanje. Sa pogledom na divlju, bujnu džunglu i planinama koje se protežu od Mjanmara do Laosa. Poželećete da ostanete u bazenu ceo dan. Ako uspete da se odvojite od ovog predivnog bazena.

Čeka Vas spa centar u samom rezervatu sa širokom ponudom tretmana . Tradicionalnih terapija kako bi Vas dodatno opustili. Ukoliko planirate daleko putovanje onda definitivno treba razmotriti neke od ovih neverovatnih bayena na Tajlandu.

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara