Saznajte da li imate kandidu. Kućni test za kandidu.

Kućni test za kandiduOdrediti nivo candide u organizmu možete uz pomoć labaratorijskih nalaza: savetuje se bris jezika na gljivice , kao i pregled stolice na gljivice. Najpouzdaniji medicinski test za kandidu je test imunokompleksa i IG test.

Saznajte da li imate kandidu. Kućni test za kandidu.

Saznajte da li imate kandidu. Kućni test za kandidu.

Međutim, postoji i kućni test za candidu, nepoznatog porekla, koji ljudi koriste već dugi niz godina da bi odredili nivo kandide u organizmu. Test je jednostavan, besplatan i daje pouzdane rezultate.

Saznajte da li imate kandidu. Kućni test za kandidu

Saznajte da li imate kandidu. Kućni test za kandidu 5

Saznajte da li imate kandidu. Kućni test za kandidu.

Kandida test. Evo šta treba da uradite:

Pre nego što odete na spavanje, napunite čašu čistom vodom i ostavite je kraj kreveta.Sledećeg jutra, odmah pošto se probudite, pljunite u vodu.

Ne pokušavajte da sakupite u ustima veliku količinu pljuvačke, samo pljunite ono malo što imate u ustima posle buđenja.Potom, ostavite čašu 15 minuta. Nakon toga, pronađite izvor svetlosti i pogledajte u čašu.

 Ako je vaša pljuvačka ostala na površini čaše ili se otopila, s vama je sve u redu. Normalno je ako su u vodi prisutni mehurići vazduha.

Ako je voda postala mutna ili se u vodi vide trake, koje se spuštaju prema dole, ili ako se pljuvačka sakupila dole, postoji velika mogućnost da imate previše kandide u organizmu.

 

U ovom slučaju predlažemo da se obratite za savet svom lekaru ili da pokušate da se rešiti kandide na prirodan način.

Simptomi da li imate kandidu ?. Kućni test za kandidu.

Simptomi prekomernog broja kandide u organizmu su: hronične gljivične infekcije sa simptomima svraba, pečenja i pojačanog iscedka, probavni simptomi kao što su sindrom iritabilnog kolona, nadutost i gasovi, grčevi, dijareja, konstipacija i žgaravica, alergija, kijanje, začepljenje nosa, hronični iscedak iz nosne šupljine.

Takođe, čest kašalj, bol u grlu, prehlada, astma, alergija na hranu, hronični umor, simptomi nervnog sistema kao što su anksioznost, depresija, iritabilnost, slabo pamćenje i slaba koncentracija i problemi s menstrualnim ciklusom i kožni osipi.

 Uzroci Kućni test za kandidu.

Povećanoj koncentraciji kandide pogoduje: lečenje antibioticima, oslabljeni imunološki sistem, upotreba kontraceptiva ili hormonske terapije, prehrana bogata rafiniranim šećerom, trudnoća i dijabetes.

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara