Prirodne maske za lice protiv bora

Prirodne maske za lice protiv bora – Maske protiv bora na licu

Prirodne maske za lice protiv bora Mnogi od Vas su u dilemi, kako se najlakše rešiti bora na licu, bora oko očiju, bora na dekolteu..

Mi smo pokušali da otkrijemo sta je to najdelotvornije protiv bora, budući da farmaceutske industrije nude razne preparate, ali da su ovi preparati uglavnom izuzetno skupi.

Na reklamama vrlo često vidimo kako ti preparati uklanjaju ili ublažavaju postupak starenja. Ovo se uglavnom odnosi na bore na licu, koje se po njima najlakše uklanjaju..a da li je zaista tako pogledajte u daljem tekstu.

Prirodne maske za lice protiv bora - Maske protiv bora na licu

Prirodne maske za lice protiv bora – Maske protiv bora na licu

Od svih krema protiv bora, najskuplje su zapravo antirid kreme i losioni koji ublažuju sam postupak starenja. Treba imati u vidu da se bore uglavnom javljaju kao posledica nepravilne ishrane i neredovne ishrane, takođe veliki uticaj imaju i toksini, kojih u današnje vreme ima u vazduhu, hrani, pa čak i vodi.

Takodje vrlo bitan uticaj ima i sam stres koji svi dozivljavamo svakodnevno. Ukoliko želite sebi da pomognete,da vaše lice izgleda mladalačko, lepo i čisto.

Kako naš narod kaže „kao papir“, za to vam nisu potrebne neke skupe kreme protiv bora, već je bitno da sa malo truda pomognete na neki način sami sebi i da napravite prirodne maske umesto bilo kakve kreme protiv bora, a mi cemo vam pomoći da ove prirodne maske po našim receptima i pripremite.

Ove prirodne maske protiv bora ce vašoj koži vratiti sjaj i elastičnost kože,a vase lice ce biti cisto „kao papir“. Evo naseg prvog predloga – **** Maska za lice

Prirodne maske za lice protiv bora od banane.

MASKA PROTIV BORA OD BANANE – napravljena na potpuno prirodan način – Banana kao što i sami znamo sadrži dosta vitamina od kojih su najvažniji vitamini B12,B6, kao i vitamini A i C.

Ovi vitamini sami po sebi zatežu našu kožu i štite je od pucanja, hidriraju kožu i pomažu da lice bude čisto, a koža elastična tj.rastegljiva.

Ovu kremu protiv bora tj.masku protiv bora napravićete tako što će te prvo izmeljiti jednu bananu (da bude napravljena kao kaša za bebe) i pomešati je sa jednom kašičicom meda, i to najbolje što tamnijeg meda.

U to je potrebno da dodate jednu kašičicu maslinovog ulja i jednu kap eteričnog ulja i to po mogućosti od lavande.

Trebate imati na umu da je med taj koji vašu kožu hidrira, ali je i podmladjuje i daje joj mekoću i glatkost. Tamniji med je bolji jer sadrži dosta više antioksidanasa u odnosu na svetliji med.

Takođe trebate znati i da prirodne maske za lice protiv bora možete koristiti i na drugim delovima tela, gde se pojavljuju strije, jer je ova maska delotvorna i pomaže i u borbi protiv strija, ali i celulita,jer kožu čini glatkom i elastičnom. – Prirodne maske za lice protiv bora ,

Prirodne maske za lice protiv bora - Maske protiv bora na licu

Prirodne maske za lice protiv bora – Maske protiv bora na licu

Pre nego nanesete ovu masku potrebno je da lice prethodno dobro očistite i da smesu nanesete, na vrat, na lice i na dekolte. Ovu smesu potrebno je da držite 20 minuta na navedenim mestima i nakon toga je potrebno da masku isperete isključivo mlakom vodom.

Naprimer maslinovo ulje možete i da ne ispirate pre spavanja, već da ga nanesete i ostavite na koži tokom noći.

KOKOSOVO ULJE PROTIV BORA Prirodne maske za lice protiv bora  je takođe vrlo delotvorna.

Maska protiv bora ili krema protiv bora, napravljena od kokosovog ulja je jedna od boljih prirodnih maski, koje vam preporučujemo. Kokosovo ulje protiv bora možete napraviti od kokosovog ulja i od meda.

Oni sadrže vitamine C i E i ovi vitamini pomažu da se koža bolje hidrira, biva gipka, elastična i što je najbitnije od svega kokosovo ulje protiv bora vam može pomoći ukoliko se javi iritacija kože, a takodje je delotvorno jer pomaže i u postupku starenja i uklanja nepoželjne bore na licu **** Prirodne maske za lice protiv bora .

Evo šta vam je činiti. Potrebno je da u jedno umućeno jaje dodate 1 dl kokosovog ulja i jednu kašiku veću tj. supenu meda. Ovo je potrebno da umutite sve dok ne dobijete gustu masu.

Sipajte ovu masu u staklenu teglu. Ostavite ovu masu da odstoji u toku noći u frižideru. Kada se probudite ujutru, dobro iščistite lice, pa masku nanesite na lice,vrat i dekolte i ostavite je da odstoji nekih petnaest minuta.

Nesto kasnije prirodnu masku protiv bora isperite mlakom vodom. -maske za lice protiv bora

MASKA PROTIV BORA OD ULJA AVOKADA – Prirodne maske za lice protiv bora – Voće avokada sadrži veliku količinu antioksidansa kao jedna od maske za lice protiv bora.

Ovi antioksidansi ce biti od pomoći da ne dodje do gubitka vlažnosti kože što je vrlo bitno i takođe usporavaju starenje kože. ** Prirodne maske za lice protiv bora

Maska protiv bora od ulja avokada će svakako pomoći da se obnove stare i stvore nove ćelije, koje hrane kožu i čine da koža bude glatka,nežna, elastična i vlažna.

Postupak na koji možete dobiti masku protiv bora od ulja avokada je sledeći: umutite dva žumanca i dodajte 50 mililitra avokadovog ulja.

Sve dok ne dobijete smešu sličnu majonezu. Na sami vrh noža potrebno je dodati nešto malo morsku so, kao i jednu manju kašičicu soka od limuna i jabukovog sirćeta.

Pre nego nanesete ovu prirodnu masku protiv bora, prethodno dobro očistite liste i naneseite ovu masku na grudi i vrat i držite je što duže možete. Ovo je potrebno da ponovite ukupno tri dana za redom. Ovu masku potrebno je da sva ova tri dana držite u frižideru.

Ako imate svoje mišljenje u vezi Prirodne maske za lice protiv bora – Maske protiv bora na licu ostavite vaš komentar.

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara