Plasticne ograde – pvc ograde

Plasticne ograde – pvc ograde

Uglamvno svaka kuća pored lepog izgleda ima svoju ogradu. Naša ideja kao potreba tržišta kao jedan od modela ograde je plasticna ograda. Plastična ograda je od vrlo povoljnih ograda na tržištu što se ekonomskog apsekta  tiče kao i vrlo lepog izgleda. Jedno od kategorij koji je za veci broj korisnika.

Plasticne ograde – pvc ograda

Plasticne ograde – pvc ograda

Postavljanje lepe i kvalitetne ograde ,za vašu kuću kao za balkon ili terasu izgledaće još lepše. Pri tom da vam je potreban materijal koji je jeftiniji i lako se održava bez velikog truda i vremena – pravi izbor za vas je plastična ograda (pvc ograde).

Plasticne ograde se sastoji od vrhunske plastike (ne reciklirane) kako bi zadovoljile standar prave ograde. Procesom finocem plastike ovih materijala se dobije od ograde daje originalni poseban sjaja i čini je glatkom elegtnom.

Prednosti plasticne ograde:

  • Razlika u odnosu na metal i drvom, plastična ograda ne rđa, ne truli,
  • UV stablina i otporna na sve vremenske uticaje, kišu, sneg,… ne izvija, niti puca usled uticaja vremena. nema nikakve reakcije na  bilo kakve  vremenske uslove, niti menja boju Plasticne ograde.
  • Bez štetnih materijala ona u sebi imam PVC ograda je  proizvod sastavljen od prvoklasne plastike ( 0% reciklirane)
  • Plasticne ograde Otporan na termite, otporan na grafite, gljivice , truleži, ogrebotina i vlage.
  • Nije potrebno farbanje u odnosnu na drvo i metal, boja je u celosti materijala.
  • Zivotni vek je u odnosu na drvo i metal dosta duži
  • Jeftina ograda u ondosu na sve ostale, maksimalna ušteda i ekonomski isplativa
  • Brža i laka montaža plasticne ograde.

Zašto izabrati plasticne ograde ?

Vlasnici kuća širom Srbije su se prebacivali na pvc ograde materijal za proteklih 25 do 30 godina. Plasticna ograda ima pet puta više snage od drveta, a pri tome  je četiri puta fleksibilniji. Za razliku od drveta koje nas može izložiti do štetnih hemijskih tretmana, PVC ograde je netoksičan, 100 posto recikliran i proizvodi se koriste za optimalne standarde sigurnosti Plasticne ograde.

PVC stolarija je definitivno postala vrsta poželjnog standarda još pri samom početku gradnji privatni i industrijskih objekata, najviše zbog toga što se lako uklapa uz svaki stil gradnje, a lako će podržati bilo kakvo uredjenje balkona ili terase.

Plastične ograde mogu poslužiti ugradnjom na privatni ,stambeni objekat kao i za balkone, terase, pvc ograde za dvoriste.

 PVC OGRADE

Održavanje PVC ograde

Plastične ograde ne zahtevaju nikakvo posebno održavanje i pogodne su za montiranje na svim unutrašnjim i spoljnim delovima stambenih objekata. Pošto su otporne na vremenske uslove i jaku vlažnost, posebno su pogodne za montažu na kućama uz more i velike reke. Potrebno je ispiranje vode evetualno zbog prašine to je povremeno pranje ograde. sto ne iziskuje nikakve velike troškove.

Proces postavljanje plasticnih ograda se obavlja mehanički, i nema velikih mašinskih obrada materijala. Osnovne karakteristik ograda su ozdržljivost, čvrstina, dugotrajnost, otpornost i moderan dizajn koji je sasvim uklopiv sa različitim stilovima uredjenja objekata, kuće, dvorišta, terasa i balkona.

Dimenzije plasticne ograde

PVC ograde se izrađuju od profila sa 5 komora i to u braon ili beloj boji. Plasticne ograde Proizvode se u širini od 75 mm i 60 mm, a dužina se odredjuje prema želji kupca ili od zavisnosti i konfiguraciji terena.

Postavljanje plasticne ograde je vrlo jednostavn, pokazan je na sledećem snimku, ovo je snimak sa youtuba. Pri tome Plasticne ograde kao dokaz jednostavnosti i elegtnosti.

U cilju zadovoljenja potreba različitih grupa kupaca poštujemo visoke standarde u   pogledu kvaliteta proizvoda i usluga.
Naše poslovanje sa kupcima kao i sa dobavljačima se prvenstveno zasniva na   uzajamnom poverenju i poštovanju.

Montaža Plastične ograde kao i cena možete se informisati na tel. 063/155-89-04

Firvma Vekor iz Niša vrši montažu, urgradnju i kao, prodaju i veleprodaju Plasticne ograde . Plasticne ograde je deo našeg asortimana kao i mnoge druge ograde.

V E K T O R  je firma  sa sedištem u Nišu – naselje 9.Maj, usko specijalizovana za proizvodnju i ugradnju metalnih konstrukcija,izradu i montažu al-ograda i prohromskih ograda, kliznih i samonsivih kapija, Plasticne ograde . U svojoj delatnosti firma se bavi i montažom panelnih ograda iz uvoza, montažom rampi za parking i kontorolu ulaza-izlaza.
Želje, poverenje, zahtevi i potrebe naših kupaca predstavljaju centralnu orijentaciju našeg poslovanja.

Plasticne ograde je deo naše firme. firme cilj nam je da se maksimalno prilagodimo individualnim potrebama   kupaca.
Pritom pod pojmom kupca ne podrazumevamo samo direktnog korisnika naših  Plasticne ograde proizvoda već i trgovce, građevinske preduzimače, investitore i iznad svega arhitekte koji   u svoje objekte ugrađuju naše proizvode (ograde,kapije,nadstešnice)..

Pogledajte slike PVC odnosno plastičnih ograda iz naše galerije i odaberite najlepše za vašu novu ogradu ili renoviranje stare. Plasticne ograde

 

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara