Ogrlice od cilibara za bebe ( ćilibarska ogrlica)

Ogrlice od cilibara za bebe ( ćilibarska ogrlica)

Ogrlice od cilibara za bebe ( ćilibarska ogrlica) napravljena je od prirodnog sastava – ćilibara, pa se još u narodu može čuti da se zovu i ogrlice od ćilibara.

  OGRLICA ZA ZUBIĆE

Ukoliko primetite da je vaša beba nervozna, stalno plače i ima simptome kao da joj kreće izbijanje prvih zubića , poželjno bi bilo da joj pomognete na taj način što će te joj kupiti ogrlicu za zubiće ( ogrlicu od ćilibara ).

Ogrlice od cilibara za bebe ( ćilibarska ogrlica)

Ogrlice od cilibara za bebe ( ćilibarska ogrlica)

Ogrlice od cilibara za bebe( ćilibarska ogrlica) služi da bebi bezbolno izrastu zubići i ogrlice od cilibara za bebe( ćilibarska ogrlica)napravljena je od baltičkog ćilibara. Sto posto je prirodna i jača imunitet. Ogrlice od cilibara za bebe( ćilibarska ogrlica) je poznata svugde u svetu i zaista je delotvorna, sto može potvrditi veliki broj roditelja koji je koristio ogrlicu za zubiće ( ogrlicu od ćilibara ) za svoju bebu.

Ogrlice od cilibara za bebe( ćilibarska ogrlica) je za bebe idealno prirodno sredstvo napravljeno od prirodnog materijala ćilibara. Bebama se umanjuje bol , svrab i druge poteškoće koje nastaju u trenutku kada bebi kreću prvi zubići. Ogrlice za zubiće ( ogrlice od ćilibara ) su prirodni analgetik.

Ogrlice od cilibara za bebe je bezbedna

Kopča koja se nalazi na njima je potpuno bezbedna za male bebe jer ne postoji ništa što bi moglo ubosti  ili povrediti bebu prilikom njenog korišćenja. Čak nije moguće ni da se ogrlice od cilibara za bebe( ćilibarska ogrlica) prekine ili da se slučajno sama otvori. Ona se jednostavno zavrće unutar i sve je veoma bezbolno i praktično. Ogrlice od cilibara za bebe( ćilibarska ogrlica) je jedan od najstarijih načina ublažavanja boli kada bebi niču prvi zubići. U narodu  je poznata i kao ogrlica od jantara za bebe.  Evo postupka kako pomaže ogrlica, ćilibar je prirodni analgetik i kada se nosi blizu kože oslobađa lekovita ulja.

ćilibarska ogrlica tezina

 

To je fosilizirana smola, a ne kamen. Topal je na dodir i lagan za nošenje. Biljke su proizvele ovu vrstu smole prije 40 -50 miliona godina i koristile je za samoliječenje kao antibiotik protiv virusa, te za brže zarastanje rezova i oštećenja na deblima. Premda danas fosilizirana, njihova su ljekovita svojstva sačuvana, te se oslobađaju kad dođu u dodir s kožom.

Ogrlice od cilibara za bebe( ćilibarska ogrlica) , napravljena je od ćilibarskih perli, u sebi ima aktivnu supstancu, tzv. sunkcinantnu kiselinu. Roditelji koriste razne gelove i ulja, kako bi bebi pomogli i umanjili bol, ali pokazalo se da ništa nije delotvornije od ogrlice za zubiće ( ogrlice od ćilibara ) . Ogrlice od cilibara za bebe  ćilibarska ogrlica) je napravljena za bebe od 3 meseca starosti, od kada se mogu i nositi. Međutim, mogu se nositi čak i do dve godine jer bebama problemi sa zubićima često i do tada traju. Dete ogrlicu za zubiće ( ogrlicu od ćilibara ) može da počne da nosi i kasnije od tri meseca, tj. kada počinju prvi simptomi  kod beba za nicanje prvih zubića.

U mnogim zemljama ova ogrlice od cilibara za bebe ( ćilibarska ogrlica) se prodaje u apotekama  i drogerijama, a sve češće je i kod nas ima u apotekama. Ćilibar sam po sebi jača imunološki sistem, ublažava upale grla, uha, ćeluca i pomaže kod infekcija disajnih puteva, pomaže i zaceljivanju rana.

Ogrlice od cilibara za bebe( ćilibarska ogrlica) je delotvorna jedino ukoliko se nosi oko vrata . Evo kako se koristi ćilibarska ogrlica, tj. ogrlica za zubiće: Potrebno je da jednom nedeljno stavite ogrlicu pod mlaz mlake vode ispod česme u vremenskom periodu od 5 minuta.

Ogrlice od cilibara za bebe ( ćilibarska ogrlica)

Ogrlice od cilibara za bebe ( ćilibarska ogrlica)

 

Nakon toga ogrlicu iznesite na sunce ukoliko je to moguće i ako ga ima ( zavisno od doba godine), a ukoliko nema sunca može i na dnevno svetlo.  Potrebno je da tada ogrlica bude na suncu oko 2 sata, to jest dok se ogrlica i konac dobro ne osuše.

Kada je ogrlice od cilibara za bebe( ćilibarska ogrlica) ispod mlaza vode , onda se ona čisti od negativne jonizacije tj. prazni se, a puni se tokom sunčanja, tačnije kada se ćilibar osunča, on tada omekša i dejstvo te sukcinatne kiseline je tada najjače. Nakon toga ogrlicu bebi opet možete staviti oko vrata.

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara