O nama

O nama


 

Ideja

Ideja o nastanku ovog sajta http://sveisvasta.in.rs/  potekla je od potrebne recimo obilnog coveka . Kako bi mogli i usavrsili način zivota i potrebe današnjice.

Na stranicama http://sveisvasta.in.rs/- trudićemo se da za vas postavimo odabrane i najefikasnije savete sa što više pratećih detalja . koji će vam olakšati da dostizanje cilja .

Odgovornost

Kao što je rečeno u prvom stavu, ovde su saveti a ne nesto sto ce te upotrebiti u stvarnom zivotu, potrebno je ipak razgovarati o tome sa, doktorom,majstorom, prijateljem o svemu na ovom sajtu. Svako od nas je posebna ličnost sa posebnim potrebama, zdravstvenim stanjem i, naravno, svako od nas odgovara za svoje postupke. Dakle, ukoliko želite da sprovodite na primer neku od dijeta spomenutih na ovom sajtu – naš savet je da se konsultujete sa vašim lekarem,  ili nekom drugom osobom u koju VI imate poverenja i za koju mislite da će VAMA dati najkvalitetniji savet. Odgovornost uredništva sajta http://sveisvasta.in.rs/ je ravna 0 (nuli) ukoliko nešto pođe naopako pri korišćenju neke od navedenih dijeta, saveta o zdravlju, i tako dalje.

Uredništvo se takođe ograđuje od sadržaja drugih sajtova koji se reklamiraju na stranicama Sve i svasta tj. ne može garantovati o kvalitetu usluga, proizvoda ili nečega trećeg što se na reklamiranim sajtovima nudi. To isto važi za komentare. Nismo odgovorni za komentare u slučaju da određena osoba postavlja komentare na nacionalnoj osnovi, uvredljive , molimo vas da nas kontaktirate kako bi te iste obrisali.

Finansiranje sajta

http://sveisvasta.in.rs/ se finansira isključivo od reklama i to tek toliko da može normalno da funkcioniše. Ukoliko imate sajt i zainteresovani ste da se oglašavate na http://sveisvasta.in.rs/ – uvek se možete obrati uredništvu na e-mail dvpvc4@gmail.com .

Uslovi korišćenja sajta

Sajt se nalazi pod Creative Commons 3.0 licencom a šta to praktično znači možete pročitati u politiku privatnosti ,.

Ukoliko želite postati autor članka ili jednostavno želite da podelite savete sa ostalim čitateljkama, od sada i Vi imate priliku da pišete clanke na jednom od naših sajtova.

Potrebno je da napišete naslov, tekst od minimum 25 recenica i vaše ime ako želite (autor teksta).  Svi tekstovi koje dodate će prvo biti pregledani i nakon toga odobreni za objavljivanje. Sve tekstove slati na email: dvpvc4@gmail.com

Hvala unapred!!!!