Novogodišnji program u srpskoj prestonici 2018

Novogodišnji program u Beogradu

Kao i svakog decembra, građani Beograda imaće priliku da prisustvuju mnogobrojnim Novogodišnjim dešavanjima. Samo neki od njih su Trg otvorenog srca i Ulica otvorenog srca na Trgu republike, Park Budućnosti (Future Park) na Beogradskom sajmu, Trg bajki ispred Opštine Zvezdara.
Gradski doček Nove 2018. godine obeležiće hitovi Ace Lukasa, Željka Samrdžića kao i grupa Riblja Čorba, Zana, Van Gogh, Ortodox Celts i Ničim izazvan. U ponoć će tradicionalno građani uživati u vatrometu, koji će ove Nove godine trajati čak 7 minuta i biti znatno bogatiji od dosadašnjih. Grad Beograd će za ovaj spektakl izdvojiti 140.000 evra bez uračunatog PDV-a.
Program će se održati na čak 15 lokacija u gradu, među kojima su Trg Nikole Pašića, Trg Republike, plato ispred Skupštine Srbije, Tašmajdan, TC “Rajićeva”.

Novogodišnji program u srpskoj prestonici

Novogodišnji program u srpskoj prestonici

Na Trgu republike koncerti počinju već od 25. decembra i trajaće do 28. decembra, kada će nastupiti pop bendovi, hip-hop sastavi, poznati di-džejevi kao što su IrieFm, Ana Stanić, Danijel Čehranov, Ilija Đoković, Prti BG i drugi.

Centralna proslava počinje u petak 29. decembra na Savskoj promenadi koncertima Ortodox Celts i Ničim izazvan. Dan pred doček, 30. decembra, na programu su Van Gogh, Željko Samrdžić i Zana, dok će za doček nastupati Riblja Čorba, Aca Lukas i Balkanika.

Novina u odnosu na prethodne Novogodišnje programe u Beogradu je “Božićno seoce” na platou ispred Hrama Svetog Save koje će građanima biti dostupno od 4. do 28. januara naredne godine.

Ljubitelji klizanja će ove zime moći da uživaju u klizanju na nekoliko lokacija u gradu. Kameni grad na Adi Ciganliji se otvara 21. decembra gde je klizanje besplatno. Takođe, besplatno klizalište je otvoreno i u naselju Stepa Stepanović u Ulici generala Štefanika. Najveće klizalište u Beogradu, na Tašmajdanu, biće otvoreno od 15. decembra do 31. januara. U odnosu na prethodnu godinu, biće uvedene nove, jeftinije kategorije karata za učenike i studente, dok će na Trgu Nikole Pašića od 21. decembra do 31. januara klizanje biti besplatno.

Klizanje u Beograde

Beograd će u pretprazničnom periodu i Novogodišnjoj noći biti najosvetljeniji i najokićeniji centar svih dešavanja u regionu.

Ukoliko niste iz Beograda, a želite da sa svojim prijateljima ili dragom osobom provedete doček Nove 2018. godine u prestonici, možete naći veliki izbor stanova koje možete iznamiti i na dan na atraktivnim lokacijama kao što su Slavija, Vračar, Dorćol ili Tašmajdan.

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + one =