Nadstresnice od leksana – Nadstresnice od leksana slike Vektor Nis

Nadstresnice od leksana – lexan

Firma Vektor iz Nisa vrsi izradu svih Nadstresnica od Leksana – Lexan .Pravimo nadstrešnice za terase, ulaze, natkrivanje bazena, spoljne garaže za kola. Radimo sa leksanom a po želji kupca mozemo i sa drugim materijalima.

. SPC (strukturalni polikarbonat, inače poznat pod imenom leksan) su višezidne termoizolacione ploče sa zbirom izuzetnih karakteristika Nadstresnice od leksana.

Odlikuju se malom težinom, velikom otpornošću na udar. Nadstresnice od leksana  omogućuju zaštitu od sunca (uv-zračenja), kiše, snega, čak i od određenih hemijskih elemenata.

Namena je vrlo široka i omogućava Nadstresnice od leksana zaštitu za prozore, lokale, terase., ulaze  .

Nadstresnice od leksana

Nadstresnice od leksana

Šta vas najbolje može zaštiti od nepovoljnih atmosferskih uticaja, lošeg vremena izazvano padavinama kao što su sneg, grad ili kiša, ali i od Sunca koje prži ili udara jakog vetra.

Nadstresnice od leksana bilo da su napravljene od rebrastog lima ili nadstrešnice od lexana, ali i tende nisu loše rešenje.

Šta vas najbolje može zaštiti od nepovoljnih atmosferskih uticaja, lošeg vremena izazvano padavinama kao što su sneg, grad ili kiša, ali i od Sunca koje prži ili udara jakog vetra.

Nadstresnice od leksana bilo da su napravljene od rebrastog lima ili nadstrešnice od lexana, ali i tende nisu loše rešenje.

Nadstresnice od leksana čija je konstrukcija od nerđajućeg čelika ili aluminijuma mogu biti različitih veličina,po potrebi se koriste za automobile, najviše kao nadstrešnice za terase, nadsrešnice za ulaze u kuće, zgarde i poslovne prostore i razne druge namene.

Nadstrešnice od leksana (lexan)

Nadstresnice Materijal koji je savršen za zastaklivanje i pokrivanje a dostupan je više različitih boja i debljina u zavisnosti od potrebe kupaca . Otporan je na udare i na UV zračenje, ali sa velikim propustom svetlosti.

Ima i dobre termoizolacione karakteristike, male je mase pa je pogodan i za veće konstrukcije. Elastičan je pa se može i savijati po potrebi. Gledano sa aspekta bezbednosti od požara – samogasiv je. Ako vam treba nadstrešnica koja će propuštati svetlosne zrake (veća osvetljenost prostora) nadstrešnica od lexana je pravi izbor.

Nadstresnice od leksana – lexan

Tende su takođe nadstrešnice koje najviše služe za zaštitu od sunca na terasama, ali i u kafićima gde štite od sunca i kiše. Napravljenje su od aluminijuma i impregniraog platna koje ima UV zaštitu.

Sklapaju s i rasklapaju, odnosno motaju i razmotavaju i to ručno pomoću kurble ili na pogon elektro motorom.

Proizvodni program firme “Vektor iz Nisa” – čini i izrada nadstrešnica:
Nadstrešnice za garaže
Nadstrešnice za letnje bašte kao zastita od padavina .

Nadstrešnice od lexana – Lexan

Nadstresnice svih vrsta i oblika izrađujemo po Vašem ili našem projektu od metala, leksana i celika ili prohroma kao inox nadstesnice.

 Izradu Nadstresnice od leksana navedenih proizvoda vršimo od kovanog gvožđa, inoksa, mesinga i čeličnih cevi u zavisnosti od želje kupaca.
vektor nadstresnice od lexana

vektor nadstresnice od lexana

Nadstrešnice od lexana

Nadstrešnice radimo po želji ili po projektu .– a sve svoje proizvode prilagođavamo potrebama i zahtevima kupca. Nadstresnice mogu biti samostalne konstrukcije ili nastavak stambenog objekta, omugućavaju prijatan boravak na terasama i štite od kiše i sunca, a mogu zameniti i garaže. Nadstresnice OD DRVETA.

Nadstresnice ZA Auto

Firma vektor u svojoj ponudi ima izradu  Nadstresnice od leksana za auto, Nadstresnice od leksana je vrlo zahvalan sto jednostvanosti . elegatnoscu izgleda

 

Nadstresnice od leksana kao i cena Nadstresnice od leksana izuzetno povoljne. i vrlo jeftine. sto se tice izrada kao u ugradnju  i zakazivanje. zvati na telefon 063/155-89-04.

vrlo efikasan i profesionalan rad kao iskustva godinama Firma Vektor iz Nisa radi za sve  stambene zgrade Nadstresnice od leksana. kao i za privatne korisnike kao i za firme, kafice, lokale , kancelarije itd.

Nadstresnice ZA Ulazna Vrata  ulazne nadstresnice Nadstresnice za terase . Itd … Nadstresnice od leksana . Kako bi prostor vaše terase bio korisniji za korišćenje, neophodno ga je zaštiti od metereoloških padavima.

Nadstresnice od leksana

Nadstresnice od leksana

063/155-89-04 Miodrag Nadstresnice od leksana.

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara