Top 5 mesta i saveta za Mauricijus putovanje

Mauricijus putovanje Top 5 mesta i saveta

Svako ko uskoro poseti Mauricijus može da očekuje nove proizvode i usluge namenjene pesetiocima ostrva u sezoni . U nastavku ćemo izneti neke nove stvari koje putnike očekuju nakon sletanja na ostrvu.

Mauricijus putovanje - Top 5 mesta i savata

Mauricijus putovanje – Top 5 mesta i saveta

#Shangri-La’s Le Touessrok

Mauricijus putovanje je najbolje za bračno putovanje .

Mauricijus bračno putovanje - Mauricijus putovanje

Mauricijus bračno putovanje – Mauricijus putovanje

Legendarna Venčanja predstavljaju jedan od najlepših događaja na Shangri-La’s Le Touessrok odmaralištu. Ovaj spektakularni događaj usmeren je ka mladoženjama i mladama. Koji žele da stupe u brak i postanu deo istorije ovog legendarnog odmarališta. ****** Putovanje na Zanzibar

Mauricijus bračno putovanje

Parovi koji potvrde svoje venčanja sa Shangri-La na dan ili u roku od mesec dana od legendarnih venčanja. Imaju šansu da osvoje letovanje na Mauricijusu za medeni mesec u hotelu Shangri-la odmarališta po svom izboru. Mladenenci mogu osvojiti vaučere. Čak i prvu bračnu noć mogu provesti u nekoj od ekskluzivnih vila na vodi potpuno besplatno.

#Outrigger Mauricijus

Outrigger odmaralište je u saradnji sa Flying Dodo Brewing Company. Jedinom zanatskom pivarom na Mauricijusu, skolopio dogovor o proizvodnji nekoliko vrsta zanatskih piva.

Mauricijus putovanje, Mauricijus najbolje vrijeme za putovanje

Mauricijus putovanje, Mauricijus najbolje za putovanje

Koje će se točiti samo po barovima Outrigger odmarališta a biće dostupno i u flašama. Restoran Plantation-Club izgrađen u kolonijalnom stilu u Outriggeru. Ima poseban meni sa zanatskim pivom u večernjim satima, pored glavnog menija restorana.

Kako bi dopunili ponudu tretmana u Spa centrima Outrigger takođe sarađuje i sa Aromatherapy Associates. Navasana Spa centar na Outriggeru je uveo niz od 15 novih tretmana eteričnim uljima. Saradnja sa Aromatherapy Associates iz Londona. Prošireni meni nudi nove tretmana kako za žene tako i za mučkarce. Naravno i lokalni tretmani poput Mauricijske masaže, presonalna velnes masaža, piling celog tela i mnogi drugi tretmani.

#Four Seasons Mauritius mauricijus putovanje

Rezervat Four Seasons je nedavno izdao novi meni za doručak sa novim međunarodnim specijalitetima uključujući:

 • Classic Ful Medames – bliskoistočna topla čorba od fava pasulja i tvrdo kuvanih jaja
 • Shrimp & Masala Egg Gratin – emental sir sa listovima hleba od karija
 • Baghrir palačinka sa 1000 rupa – tradicionalna Marokanska palačinka sa medom cveta narandže, puterom i pistaćima.
Rezervat Four Seasons Mauricijus putovanje

Rezervat Four Seasons Mauricijus putovanje

Odmaralište four Seasons je pokrenulo svoju Royal maršutu, koja uključuje direktan prevoz helikopterom od aerodroma do heliodroma odmarališta.

#Rezervati Heritage i Veranda

Najnovije u ponudi Heritage rezervata je bioskop na plaži. Možete rezervisati za privatne filmske sesije sa udobnim krevetima, penušavim vinom i gurmanskim jelima. Najmlađi mogu uživatu  na Mauricijus putovanja dečijem safariju u susednom prirodnom rezervatu Frederica koji se prostire na 1300 hektara. Program uključuje: ribolov na rekama, piknik i lov na blago.

Heritage i Veranda Mauricijus putovanje

Heritage i Veranda Mauricijus putovanje

Novo iskustvo u ponudi Veranda rezervata je ‘Ballad dan Villaz’ (prevod sa kreolskog:  Seosko putovanje). Obuhvata vožnju biciklom kroz obližnja sela sa iskusnim vodičem za istraživanje interesantnih mesta Mauricijus putovanje. Degustacija ulične hrane, upoznajte lokalne stanovnike koji i dalje žive od tradicionalnih zanata poput limarije.

-Le Saint Geran Mauricijus putovanje

Le Saint Geran odmaralište je objavilo planove o uzbudljivom renoviranju. Rezervat se zatvara februara 2017 a zbog obimnog renoviranja otvaranje se očekuje krajem 2017 godine. Pored potpuno novih soba, apartmana u ponudi će biti novi kulinarski specijaliteti. Uključujući Azijsku kuhinju sa kompletnim suši barom, dva nova bazena plus nova ponuda za goste u spa i fitnes centru. **** Maldivi putovanja

-Attitude Hoteli mauricijus putovanje

Na severnoj obali Mauricijusa. Coin de Mire Attitude je proširio svoju plažu za goste . Gosti hotela sada mogu uživati ne samo u miru i tišini. Nove plaže već i u predivnom pogledu na Coin de Mire.

Pogledajte snimak Mauricijus putovanje najbolji hoteli

 Mauricijus najbolje vrijeme za putovanje, kada i Šta treba znati :

 • Najbolje vreme za kupanje je od novembra do aprila, za surfovanje i šetnju od juna do avgusta
 • Na Mauricijusu se vozi levom stranom
 • Ima puno korala u vodi, preporučuje se obuća za vodu i plažu.
 • Plaže na zapadu ostrva oko Tamarina su najbolje za surfovanje
 • Ronioci će pronaći svoj raj na zapadnoj obali u mestu Flic en Flac
 • Obratite pažnju na oblačenje kada posećujete Hindu religijska mesta
 • Bog je prvo stvorio Mauricijus, a onda je na osnovu njega, napravio raj- rekao je poznati američki pisac Mark Tven
 • Zaštitni znak Mauricijusa je ptica Dodo. Pernata životinja, slična labudu, neobične i jedinstvene lepote, živela je samo u šumama na ovom ostrvu.

Hvala na poseti i to bi bio deo o mauricijus putovanje , malo saveta i pomoći.

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara