Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima

Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima – TOP 5 Najromantičnijih hotela na Maldivima

Maldivi putovanja Ukoliko planirate romantično putovanje na Maldivima, predivanom arhipelagu od 1100 ostrva . Protežu 500km do ekvatora, sigurno nećete pogrešiti .

Redovno na vrhu liste najpoželjnijih destinacija na svetu za Maldivi putovanja. Samo oko dvestotine ostrva su naseljena i još stotinak su u privatnom vlasništvu. Svako ostrvo je okruženo blistavim belim peskom i plitkim lagunama.

Uprkos udaljenosti ovo odmaralište može se pohvaliti jednim od najsavremenijih i najlepših smeštajem na svetu.

Prvi svetski podvodni restoran, spa i vinski podrum možete naći upravo ovde. Nepregledni bazeni i stakleni podovi su samo deo neverovatne ponude Maldivi putovanja a hoteli na Maldivima su senzacionali.

Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima

Hoteli na Maldivima Soneva Fushi, Kunfunadhoo Ostrvo

Soneva Fushi, Kunfunadhoo Ostrvo Maldivi putovanja - hoteli na Maldivima

Soneva Fushi, Kunfunadhoo Ostrvo Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima

Filozofija i moto hotela je (no news no shoes) “bez vesti, bez obuće” i upravo tako, gostima se konfiskuje obuća prilikom transporta tradicionalnim čamcima od polaska iz Male.

Soneva Fushi hotel se nalazi na sotrvu Kunfunadhoo koje sa 1,4km x 400m čini jedno od najvećih u maldivskom arhipelagu. Okruženo prelepim plažama i bujnom vegetacijom. 65 vila od prirodnog materijala se nalaze u sendviču između džungle i plaže.

Zabavni dodaci uključuju bioskop na otvorenoj plaži, planetarijum, jogu kao i gospodina ili gospođu Friday (lični batler).

Dodeljenih svakoj vili u svakoj kuhinji je ostrvsko voće a svaka vila je okružena baštom.

Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima Shangri-la Resort & Spa, Villingili Ostrvo

Shangri-la Maldivi putovanja - hoteli na Maldivima

Shangri-la Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima

Vilingili ostrvo jedno je od najvećih u maldivskom arhipelagu, nalazi se na južnom delu Addu Atola.

Sadrži više od 17000 stabala koskovih palmi i na desetine biljnih vrsta. Botaničar vodi goste prirodnim stazama u obilazak na  preko 12 hektar predivnog  ostrva.

Možete obići susedno ostrvo udaljeno 12km biciklom prolaskom kroz tradicionalna sela Maldiva. Vile sagrađene u stilu tropskih kućica smeštene su između tropskih stabala na distanci od ogromnog okeana. Spa centar ima u ponudi holističku terapiju a tu su naravno i konvencionalne masaže. U sklopu kompleksa nalazi se i golf teren sa devet rupa.

Banyan Tree, Vabbinfaru Ostrvo – ostrvo romantike

Banyan Maldivi putovanja - hoteli na Maldivima

Banyan Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima

Okružen prelepom lagunom, hotel čini 48 vila smeštenih na malom ali savršeno oblikovanom Vabbinfaru ostrvu, sa zelenim koralnim grebenima.

Maldivi sadrže i pomorsku laboratorija za biologiju otvorenih vrata. Za sve goste koji su zainteresovani za posmatranje regeneracije korala na grebenima.

Kao i očuvanju jedne vrste zelenih kornjača.  Iza vila su staze koje vode do privatnih paviljone za one koji uživaju u zalasku sunca ili žele luksuznu večeru . Jedan od lepih prizora Maldivi putovanja.

Atmosphere Maldives, Kanifushi Island Maldivi luksuzni hoteli

Atmosphere Maldives, Kanifushi Island Maldivi putovanja - hoteli na Maldivima

Atmosphere Maldives, Kanifushi Island Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima

Luksuzni novi hoteli, savremene vile napravljene od lokalnih materijala protežu se peščanom plažom dužine 2km. Ono što ga odvaja od drugih je Platinium Plus paket. Sjajna opcija ukoliko ne želite nikakve skrivene troškove (nije neobično platiti 10$ za flašicu Coca-Cole na Maldivima). Jelo, piće, neograničeno ronjenje kao i dopuna mini bara dva puta dnevno sve je uključeno u paket.

W Retreat & Spa, Fesdu Ostrvo Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima

W Retreat & Spa, Fesdu Ostrvo Maldivi putovanja - hoteli na Maldivima

W Retreat & Spa, Fesdu Ostrvo Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima

W je tropsko igralište samo za odrasle koji je upravo modernizovan: barovima u bazenu, belim spa centrima. 78 modernih vila (uključujući vile na vodi sa staklenim podom) od kojih savaka ima vinski frižider pored mini bara. Podvodni klub sa više od 90 vrsta vodke.

Video snimak Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima.

Vodenih sportova ima u izobilju, od surfa zmajem do ronjenja (skuterom koji vas vuče ispod vode u stilu 007.).

.Ne propustite večeru u Fire, džungli na otvorenom sa roštiljem u  Mongolijskim stilu. To je jedan deo o Maldivi putovanja – hoteli na Maldivima.

Hvala na poseti!

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara