Limun dijeta

Limun dijeta – za 14 dana 9 kg – limunada dijeta

Limun dijeta, koju još nazivaju i Dijeta Veliki Čistač, traje 10 – 14 dana. Za dve nedelje, možete izgubiti i do 9 kilograma viška težine. Osnovni princip limunada dijete je čišćenje organizma od toksina i brz gubitak kilograma.

Limun dijeta - limunada dijeta

Limun dijeta – limunada dijeta

Limunada se priprema na sledeći način: u posudu sa dve litre tople ključale vode iscediti sok od tri limuna, dodati 14 kašika javorovog sirupa i pola kašičice ljute aleve paprike, i promešati.

Ova limunada treba da se pije u malim gutljajima svaki put kada se javi osećaj gladi.

Sok od limuna, kao deo Limun dijeta , limunade će pomoći telu da se oslobodi telesnih masti kao i toksina.

Javorov sirup će obezbediti neophodne kalorije, vitamine i elemente u tragovima, a ljuta paprika će stimulisati metabolizam.

Druga pića koje unosite tokom dana, uključujući slanu vodu (na vrh noža soli u 2 dl mlake vode) i zeleni čaj će pomoći da se poveća izbacivanje toksina iz tela.

Da bi obezbedili telu potrebnu energiju, dnevno treba popiti 8-12 čaša limunade, što je oko 800-1200 kalorija.

U limunada dijeti (Velikom čistaču) je neophodno postepen „ulazak“ u dijetu. Tri dana pre nego što počnete dijetu, zamenite sve polugotove proizvode, kao i meso sa svežim voćem i povrćem.

Dva dana pre početka dijete je neophodno da samo unosite tečnu hranu, a dan pre dijete – po ceo dan se pije samo sveže ceđeni sok od pomorandže (najmanje 2 litre dnevno).

 Limun dijeta koje su prednosti:

  • Čišćenje organizma od svih toksina.
  • Ubrzan gubitak težine.
  • Poboljšanje stanja kože.
  • Posle limunada dijete, javiće vam se neverovatni izlivi energije i vitalnost.
  • Olakšanje i pročišćenje organizma kod hroničnih bolesti.

PAŽNJA: Limun dijeta je apsolutno kontraindikovana za ljude sa visokom kiselošću želuca i ljude koji pate od peptičkog ulkusa (čira na dvanestercu). Limun dijeta .

sa sajta: dijeta.net

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara