Kreme protiv bora 40+

Kreme protiv bora 40+ – anti aging kreme

Kada je reč o starenju i vašoj koži, većina nas možemo pomoći kremama. Čak i ako ste već godinama koristili razne proizvode i za sada ste vodili računa o svojoj koži, i dalje možete videti fine linije bora, suvoća kože i podočnjake. Svima nam je na kraju potreban antiseptični proizvodi za negu kože.

Dobra vest je da postoji dosta Kreme protiv bora 40+ za negu kože koji mogu pomoći vašoj koži izgledati mlađe i zdravije. Čak i ako se niste pripremili za svoje 40-te tako što ste pratili striktnu rutinu za negu kože u vašim dvadesetim i tridesetim, još uvek možete započeti zdravu rutinu protiv starenja kože.

Evo nekoliko proizvoda protiv starenja koji stvarno rade i definitivno vredi pokušati.

RoC Retinol Correction Night Cream Kreme protiv bora 40+

Kreme protiv bora 40+

RoC Retinol Correction Deep Wrinkle Night Cream  kreme protiv bora 40+

RoC Retinol Correction Deep Wrinkle Night Cream kreme protiv bora 40+

Korišćenje noćne kreme u bilo koje doba je odličan način da se podmladi koža dok spavate, ali kako god da starite, postaje još važnije. Kako mi stari naša koža postaje suva, toliko žena u svojim 40-tim godinama može po prvi put doživjeti suvu kožu. Tokom vaših 40-te je važno vrijeme da preispitate vaše potrebe za negu kože i tip kože. Tokom vaših 40-ih važno je da oba hidrišu kožu i tretiraju bore.

RoC Deep Cream Night Cream je odličan proizvod za hidrataciju i tretiranje kože. Formuliran je retinolom koji gradi kolagen u koži, glađuje postojeće bore i sprečava formiranje novih bora. Čak i ljudi sa masnom kožom mogu ga koristiti. Ovaj proizvod uvek dobija odlične kritike, a cena vrlo povoljna.

 

Neutrogena Rapid Vrinkle Repair krema za oči

Naša oblast oko je jedno od prvih mesta na kojima se na koži pojavljuju znaci starenja. U toj oblasti možete imati fine linije, nazvane vranjim stopalima, tamnim krugovima oko ili oko dubokih bora. Korišćenje kreme za oči barem jednom dnevno, poželjno dva puta, počinje da bude neophodno kada stignete do svojih 40-ih godina.

Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye Cream kreme protiv bora 40+

Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Eye Cream kreme protiv bora 40+

Neutrogena Rapid Vrinkle Repair Cream Eie Cream sadrži retinol za glatke finih linija i bore i hlauronsku kiselinu za hidratizaciju ove delikatne površine. Sa redovnim korišćenjem vaša oblast oko će izgledati podmlađena i sveža. Cena i definitivno neće slomiti banku

Nešto jednostavno kao što je zaštita od sunca apsolutno neophodna za one u svojim 40-im (i ranije). Zaštita od sunca je od suštinskog značaja za sprečavanje oštećenja od sunca, čak i ako ne provodite mnogo vremena napolju. Jednostavno obavljanje svakodnevnih aktivnosti van ili hodanje do i od posla dovoljno je izložiti oštećenju kože i uzrokovati bore, fine linije, drobljenje kože i tamne mrlje.

Zaštitite se od ovih znakova starenja tako što ćete uvek koristiti široki spektar (štiti od UVA i UVB zraka) proizvod za zaštitu od sunca sa najmanje SPF 30. Mnogo puta možete naći dnevne vlažilice ili proizvode za šminkanje koje imaju SPF u njima, koje su odlične, Ali uverite se da ste dovoljno primenili bilo koji proizvod sa zaštitom od sunca kako biste bili sigurni da je vaša koža zaista zaštićena. Dovoljan proizvod znači kašičicu proizvoda za vaše lice, vrat i grudi.

SkinCeuticals Pigment Regulator Kreme protiv bora 40+

SkinCeuticals Pigment Regulator kreme protiv bora 40+

SkinCeuticals Pigment Regulator kreme protiv bora 40+

Ako imate sunčevih tačaka, starih tačaka ili drugih promena boje kože, dobijete dobru kremu za hiperpigmentaciju kao što je SkinCeutical Pigment Regulator, koji koristi dokazani hidrokinon. Svaka krema sa kojinom kiselinom, azelaic kiselinom, slamaricom ili vitaminom C je dobar izbor za osvežavanje kože. Ove kreme možete koristiti za tretmane na licu mesta ili za veće površine promene boje. Obavezno tretirajte tačke svakog dana kako biste ih olakšali, a zatim koristite dobru zaštitu od sunca da biste sprečili dalje oštećenje.

Korišćenje proizvoda za osvjetljavanje zajedno sa pilingom na redovnoj osnovi je dobar način da osvjetite tamne mrlje na koži. Morate biti vrlo konzistentni sa vašom upotrebom ovih proizvoda, inače neće raditi. **** Najbolja krema protiv bora oko očiju

 

Tretinoin i drugi receptori retinoli Kreme protiv bora 40+

Jedan od najčešćih tretmana retinola na receptu je tretinoin. Retinoli su dostupni kako u obliku recepta tako i na vanprovalnom obliku; Međutim, retinoli na receptu brže pružaju rezultate.

Svi retinoli rade na eliminisanju bora i znakova starenja kože, pomažući u izgradnji kolagena u koži, a mnogi dermatolozi preporučuju retinole za sve starosne grupe kako bi obnovili kožu. Retinoli su posebno neophodni za žene u četrdesetim godinama, jer će bore početi da postaju sve prisutnije. Dodan bonus – ako pate od povremenog probijanja, tretinoin će tako liječiti.

Tretinoin and Other Prescription Retinols kreme protiv bora 40+

Tretinoin and Other Prescription Retinols kreme protiv bora 40+

 

Svi retinoli rade na eliminisanju bora i znakova starenja kože, pomažući u izgradnji kolagena u koži, a mnogi dermatolozi preporučuju retinole za sve starosne grupe kako bi obnovili kožu. Retinoli su posebno neophodni za žene u četrdesetim godinama, jer će bore početi da postaju sve prisutnije. Dodan bonus – ako pate od povremenog probijanja, tretinoin će tako liječiti.

Ako počnete da koristite retinol proizvod, uverite se da izbegavate sunce koliko god je moguće i da primenite SPF 30 ili više kad god izađete napolje. Retinoli čine kožu podložnijim oštećenjima od sunca, što zauzvrat može prouzrokovati više znakova starenja. Vaša koža možda na početku ne reaguje dobro na retinole. Koža može postati crvena i lupati od retinola na receptu. Pa ih lagano spustiti u vašu rutinu i pažljivo navlažite prilikom upotrebe. Vidi —- Kreme protiv bora 30+

L’Oreal Paris Perfect Skin  kreme protiv bora 40+

Age 40+ Skin Perfect krema je upakovana u Pro Retinol A. Pomaže vam da se rešite bora i revitalizira vašu kožu da vam pomogne da dobijete to besprijekoran izgled čak i posle 40.

L'Oreal Paris Perfect Skin 40+ kreme protiv bora 40+

L’Oreal Paris Perfect Skin 40+ kreme protiv bora 40+

L’Oreal Paris Skin Perfect je revolucionarni asortiman za negu kože koji zadovoljava specifične potrebe vaše kože u svakom dobu. Sastoji se od posebnog asortimana za žene u svojim 20-tim, 30-im i 40-tim godinama, što olakšava personalizovanu negu kože.

Skin Perfect krema pomaže u radu na svim problemima koji uzrokuju starenje kože. Koristite dva puta dnevno za najbolje rezultate.

Saveti i trikovi video Kreme protiv bora 40+ 

Hvala na poseti! Pogledajte i Domaća krema protiv bora sa želatinom

 

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara