Kreme protiv bora 30+ – dobra krema protiv bora

Kreme protiv bora 30+ Anti-aging kreme

Anti-aging: kada uđete u svoje 30-ih, dosta toga se postiže navikama za negu kože koje ste počeli u svojim 20-tim godinama, kao što su ostali hidratovani, čišćenje lica noću i izbegavanju sunca. Trebalo bi da apsolutno povećate svoje napore u tim pogledima kada ste u svojim 30-i – a ako niste radili ove stvari, nikad nije kasno za početak.
Međutim, postoje i dodatni koraci koje možete preduzeti ako ste primetili neke od uobičajenih neželjenih efekata starenja, kao što su fine linije i suvoća. Evo pet najboljih stvari koje možete raditi tokom 30-tih godina da biste održali svoju prekrasnu kožu.

Saveti i preporuke kreme protiv bora  30+ video 1 saveti:

1. Uzmite retinoidni recept kreme protiv bora 30+.

Prva stvar koju treba da uradite ako želite da povećate anti-aging igru jeste da počnete da koristite retinoide. Oba retinoida na receptu i retinoli preko viza imaju moćne anti-aging osobine. Zaista volimo Petera Tomasa Rota Retinol Fusion PM ($ 65, sephora.com), ali ako ste zaista ozbiljni u vezi toga, pitajte svog doktora za retinoidni recept – kreme su jače i efikasnije. Obavezno počnite sa malom dozom prvo da vidite kako vaša koža reaguje i uvek nosite zaštitne naočare, jer retinoidi povećavaju fotosenzibilnost. Kada uspešno primenite retinoide u vašu rutinu, voleti ćete kako glatka i sjajna koža izgleda. Može vam pomoći i kod odraslih akni i ožiljaka!

Kreme protiv bora 30+ - dobra krema protiv bora

Kreme protiv bora 30+ – dobra krema protiv bora

2. Probajte piling.

Mnoge žene vole da koriste nedeljne maske za lice za svoju kožu, a iako one mogu biti zabavne i korisne. Preporučujemo vam da uložite svoje vreme i novac u nežno lice . Ako koristite pravi, videćete poboljšanja u tonu, teksturi i čvrstini vaše kože. – Pogotovo ako ste zabrinuti za bore, velike pore, a crvenilo može imati velike koristi od regularnih pilinga.

Možete ovo uraditi kod dermatologa. Ako biste radije to uradili sami kod kuće, probajte Dr Dennis Gross Alpha Beta Peel ($ 16, sephora.com). Sadrži moćne sastojke kao što je glikolna kiselina za hemijsko piling, kao i retinol – za koji se svi slažemo da je esencijalna esencijalna . Plus, ova lupa dolazi u obliku obrisa u dva koraka – tako da možete jednostavno samo prevući i sjajiti! Kreme protiv bora 30+. Prirodne maske za lice protiv bora

3. Redovno koristite Kreme protiv bora 30+ koji koristi hemijski eksfoliant

Ako niste uklopili nijedan hemijski eksfolijant u vašu rutinu lepote, sada je vreme za početak. Hemijski eksfolanti su idealni za odlaganje pore i uklanjanje mrtve kože, bez oštre abrazije i iritacije koja dolazi sa grubom fizičkom pilingom. One dolaze u dva oblika: AHA (alfa hidroksi kiseline) kao što je glikolna kiselina, i BHAs (beta hidroksi kiseline) kao salicilna kiselina. Moraćete eksperimentisati kako biste videli najbolje dejstvo za vašu kožu; BHA-e bi mogle biti najbolje ako imate začepljenu, masnu kožu, a AHA može biti najbolje ako imate osjetljivu kožu. Možete ih kombinirati koristeći dva različita proizvoda ili 2-u-1 proizvod kao što je Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glicolic Night Serum ($ 90, sephora.com), ali budite pažljivi da zaštitite svoju kožu od sunca – AHA povećavaju fotosenzitivnost.

Kreme protiv bora 30+

Kreme protiv bora 30+

4. Laseri!
Nemojte se plašiti da imate dermatolozu za lice. U zavisnosti od procedure, može biti brz i relativno bezbolan ili moćniji; Ali u svakom slučaju, laseri mogu vam dati neke ozbiljno zapažene rezultate. Ne-ablativni laseri pomažu da se stimuliše kolagen ispod kože (što je ono što želite da radite za glatku i čvršću kožu). Ovo se radi bez bolova, vremena oporavka ili neželjenih efekata (osim nekog mogućeg crvenila).

Tradicionalno obnavljanje kože lasera, s druge strane, će oštetiti i trajati nekoliko nedelja oporavka . Veoma efikasno jer uništava staru, oštećenu kožu i omogućava novoj koži da raste. Ako ste zabrinuti zbog finih linija, oštećenja od sunca, grube kožne teksture ili ožiljaka akni, razgovarajte sa kožom o laserskim tretmanima.

5. Hidratacija koze, bitna stavka u borbi protiv bora!

Pošto staramo, naša koža postaje suviše mirnija, pa se uverite da vaša koža bude čvrsta i hidrirana svakodnevnom hidratacijom. Bez obzira na vrstu kože, morate svakodnevno da koristite lagano ovlaživanje sa najmanje 30 SPF-bez opravdanja! First Aid Beauti Ultra Repair (30 USD, sephora.com) je odličan izbor zahvaljujući visokom prirodnom sadržaju sunčeva i umirujućim, hidratantnim osobinama.

Napomena potrebna je krema za protiv bora 30+  za zaštitu protiv sunca. Pogledajte Najbolja krema protiv bora oko očiju

Sunce nam sada više ne oprašta, svakim izlaskom na sunčeve zrake . Primjećujemo sve više posljedica: nove borice, mrljice i ružne fleke po licu.
Ne moram ni pisati koliko je potrebna zaštita. Sunce i solarij su odgovorni za 80% bora.

Međutim, ne zaustavljajte se tamo. Kada ste u svojim 20-tim godinama, možda ćete moći da se izvučete samo sa dnevnim hidratantom. Vašim 30-tim je pravo vrijeme da dodate noćnu kremu u svoju redovnu rotaciju. Posebno ako imate suvu kožu ili živite na hladnom Klima. Bilo da izaberete noćni krem, potražite moćne sastojke kao što su antioksidanti (vitamini A, C i E i zeleni čaj). Glicerin, hijaluronska kiselina, masne kiseline i retinol.

Pogledajte snimak na youtubu za kreme protiv bora 30+ :

Izbegavajte proizvode sa visokim količinama alkohola (koji mogu osušiti kožu) i mirisom (koji mogu iritirati). Takođe pokušati izbjeći proizvode u ambalažnom ambalažu jer izlaganje svjetlosti, zraku i mikroba samo snižava efikasnost proizvoda. Murad Essential-C noćna vlaga ($ 65, sephora.com) je brilijantan proizvod, i dobar primer šta treba tražiti.
Vaša koža će vam zahvaliti i danas i budućnosti ako koristie kreme protiv bora 30+ !

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara