Doručak za mršavljenje. Za mesec dana 5 kilograma manje

Doručak za mršavljenje.

Ovo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručka, jer u sebi sadrži vitamine i minerale koji poboljšvaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i  snaži organizam. Ovaj svakodnevni doručak pomoći  će eliminaciji nečistoća  iz organizma i  očistiti creva.

 

Bezuslovno rešava problem lenjih creva i opstipacije, sagorevanje masnih naslaga i normalizuje težinu. Posle mesec dana konzumiranja ovog koktela, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma suviše težine.Ten kože, kosa i nokti postaju zdravi i lepi, a stomak će se  polako «istopiti»

 

Doručak za mršavljenje. Za mesec dana 5 kilograma manje

Doručak za mršavljenje. Za mesec dana 5 kilograma manje

Za pripremu ovog doručka biće potrebno :

– 300 ml kefira (ili nemasnog jogurta)- 2 supene kašike ovsenih pahuljica- 1 kafena  kašika samlevenog lanenog semena- 1 kafena  kašika kakaoa u prahu- 5-7 mesnatih suvih šljiva

Priprema doručka:

Doručak se priprema uveče za sutradan.Prelijte sa malo kipuće vode (100 ml) suve šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta.Za to vreme u činiju staviti ovseni pahuljice, samleveno laneno seme i kakao. Preliti  kefirom i dobro sve izmešati.Nabrekle šljive sitno

iseckajte (možete u blenderu do stanja „pirea“ ili u super secku, ili ručno) i dodajte u prethodnu smesu.Dobro izmešajte i ostavite u frižider.

Ujutro izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi.

 

Prvih dana možete imati „zanimljive“ osećaje u stomaku:), ali to će proći. Vaš digestivni trakt počeće da radi kao sat!

 

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara