Biser maska za lice – biser maske za razlicite tipove koze lica

Biser maska za lice

Bio-aktivni kalcijum utiče na metabolizam ćelija kože . On sam po sebi usporava proces starenja  i to tako što kontroliše debljinu epiderma.  Bio-aktivni Ca  to jest bio-aktivni kalcijum štiti kožu od preteranog sušenja, a ima i antikancerogeno svojstvo (** veoma bitno za masku). Dokazano je da Ca utiče na stvaranje dva antioksidantna enzima (katalazu i superoksid dismutazu) koji sprečava DNA oštećenje koje je obično uzrok preranog starenja kože i mogućeg nastanka karcinoma kože.

Biser maska za lice - biser maske za razlicite tipove koze lica

Biser maska za lice – biser maske za razlicite tipove koze lica

Od posebnog je značaja da je Ca u bisernom prahu u nano česticama, tako da se potpuno apsorbuje i maksimalno iskorištava za sva svoja pozitivna dejstva na kožu, a pri tom ne može da je ošteti.Mikroelementi, kojih u Biseru ima preko 30, a naročito St (stroncijum) i Ti (titan) imaju izrazito antioksidativno svojstvo, pa tako štite kožu od negativnog dejstva UV zračenja i usporavaju njeno starenje.Preko 15 aminokiselina (od kojih su neke esencijalne) regulišu metabolizam ćelija kože i tako doprinose poboljšanju njenog turgora, a podstiču i prokrvljenost.

Mukopolisaharidi, kojih takođe ima u Biseru, pozitivno deluju na čišćenje i zarastanje rana, sprečavaju stvaranje ožiljaka, a imaju i antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo. Zato se Biser maska za lice uspešno primenjuje kod problematične kože sa aknama i ožiljcima. Zahvaljujući redukciji transepidermalnog gubitka tečnosti, mukopolisaharidi pomažu hidrataciju kože, a jačajući kolagen i elastin, promovišu njen elasticitet.

Biser maska za lice upotreba !

Namenjen je podmladjivanju, jer glavno svojstvo Bisernog praha . Biser maska za lice je za podmlađivanje i prirodan bio lifting kože lica. Osobe koje su u zrelim godinama mogu da izgledaju mladje i po deset do petnaest godina. Što duže koristite masku efekti će biti sve više izraženiji. Međutim, Biserni prah biser maska ipak ne služi samo podmladjivanju.  Biserni prah biserne maske se koristi i kod problematične kože. Biser maska ima izuzetnu vrednost kod upalnih procesa kože, kod bubuljica, kod akni. Osobe koje imaju nečisti ten prolaze kroz mnogo toga da bi otklonile ili pak makar sanirale problem. Međutim sa biser maske za lice moguće je na prirodan i jednostavan način rešiti se bubuljica akni, raznih upalnih procesa kože i moguće je na najjednostavniji način dobiti podmladjenu i zdravu kožu.

Biserni prah  od biser maske za lice – može da zaustavi upalni proces, ali ukoliko se radi o upalnom procesu koji je velikog obima onda je potrebno koristiti biserni prah nekoliko puta. Isto tako biserni prah deluje uspešno i kada treba da zarastu neke rane , ali biserni prah takođe  dovodi do brze regeneracije kože i to bez pojave ili nastajanja ožiljaka i fleka.  Kada dođe do upalnih procesa obično se kasnije jave ružni ožiljci. Oštećenje kože samo po sebi ne može da bude potpuno uklonjeno, ali svakako može da bude manje vidljivo.

Biser maska za lice nacin upotrebe

Biser maska za lice  – Način upotrebe Biser  maske  – potrebna je masaža svih ožiljaka na licu koja traje od tri do pet minuta. To vreme je dovoljno kako bi biserni prah biser maska prodrla u dubok sloj kože i samim tim ubrzala cirkulaciju. Ukoliko se desi da se tokom masaže biser prah  biser maska osuši potrebno je dodati još bisernog praha biser maske i nakon toga nastaviti sa masiranjem lica.

Takođe, kada čovek dodje u neke zrele godine ili u slučaju kada dodje do povređivanja kože jave se fleke tj. zatamljenja na koži. Kada se ovo desi biserni prah biser maske prodire u slojeve kože i pospeši  razgradnju nagomilanog melanina. Fleke tada postanu blede , a vremenom se izjednače sa tenom.

Kada su u pitanju staračke fleke , u ovoj situaciji preporučujemo kombinaciju oralnog uzimanja Bisernog praha (Biser nano biserni prah u kapsulama) i aplikovanja Biser maske. Iz iskustva mnogih korisnika bisernog praha , biser maske i biser kapsula došli smo do saznanja da je potrebno ukupno dve nedelje da bi sve fleke nastale . Biser maska za lice – nju je potrebno da stavljate jedan do tri puta u toku nedelje, zavisno od vrste i tipa kože. Biser maska za lice je delotvorna kod svih upalnih procesa , ali biser maska za lice je maska koju mogu da koriste i osobe koje imaju patološke promene kože

Biser maska za lice se može preporučiti i osobama u mladjim godinama koje imaju zdravu kožu, koje nemaju akne, bubuljice, bore, ožiljke i fleke. Biser maska za lice se može koristiti preventivno a ovo iz razloga da bi osobe sa zdravom kožom zadržale tj. održale svoj ten što duže. U ovom slučaju dovoljno je koristiti biser masku za lice jednom u toku nedelju dana i vaše lice će biti zdravo mlado i očuvano i u starosti i u zrelim i poznim godinama.

Biser maska za lice može se koristiti i kod različitih opekotina naprimer kod opekotina od sunčanja, kod raznih alergija na sunce i slično. Ukoliko ste vi ti koji vrlo brzo izgorite na suncu evo rešenja. Potrebno je da koristite biserni prah i to tri do četiri ampule bisernog praha umešajte i nanesite pre sunčanja. Pre nego nanesete potrebno je da promućkate posudu sa zaštitnim losionom. Takođe preporučuje se i da biserni prah koriste i deca da bi se zaštitila od UV zračenja. Ako dođe do opekotina ili do alergije na sunce i ako alergija ili opekotina nije u velikoj površini zahvatila kožu onda je dovoljno da razmutite svega dve ampule bisernog praha sa malo više vode – tri do četri staklene ampule bisernog praha ), i to razmažite po površini kože. Nakon nanošenja ovog praha potrebno je da na neko vreme, najmanje oko jedan sat , ne izlažete sebe na suncu. Ukoliko je neophodno potrebno je da sve sve ovo ponovite još jedamput.

Biser maska za lice cena

Cena za ovakvu masku se u apotekama se kreće od 1400 do 1600 zavisno od mesta do mesta.

— Biser maska za lice nacin upotrebe —

  • Biser maska za lice se koristi zavisno od tipa kože , naprimer,
  • Biser maska za lice za masnu i problematičnu kožu – koristiti Biser masku za lice 3 puta nedeljno;
  • Biser maska za lice za mešovitu i normalnu kožu – koristiti biser masku za lice dva puta nedeljno
  • Biser maska za lice za suvu kožu – koristiti biser masku za lice 1 nedeljno

UPOZORENJE : Upozoravamo vas da ne kombinujete jake kiseline i biserni prah!

Biser maska za lice

Biser maska za lice

Ako imate da dodate komentar ili misljenje – biser maska za lice dodajte dole samo preko facebook naloga HVALA!

Biser maska , biser maska za lice , biser maska za akne i bubuljice , biser maska za pege i fleke ,biser maska za bore , biser maska akcija, biser maska ,  maska za lice, Biser maska za alergije , biser maska za opekotine , biser maska biser prah  , biser prah , Biser maska za lice za masnu i problematičnu kožu  ,Biser maska za lice za mešovitu i normalnu kožu Biser maska za lice za suvu kožu

Slično na toj temi:

Komentari

Komentara